Riese und Müller

Riese und Müller

Onze Riese & Müller Experience Store staat voor: Passie. Beleving. Kwaliteit. De Meester fietsen kiest resoluut voor het merk Riese und Müller en belooft een unieke ervaring in de aankoop van een nieuwe e-bike. Ontdek alle modellen in een speciaal ontwikkelde Experience-Store waarin showroom en werkplaats zijn ingericht volgens de Riese und Müller filosofie. Laat u bijstaan met persoonlijk advies afgestemd op uw vragen en verwachtingen. Profiteer van uitgebreide test mogelijkheden die, indien gewenst, onder begeleiding kunnen plaats vinden. Verzeker uzelf van jaren rijplezier en kom langs. Welkom in de Riese und Muller familie!

1 tot 12 van 161 producten

Aflopend sorteren

1 tot 12 van 161 producten

Op zoek naar een nieuwe R&M e-bike?R&M Experience-Store

Wij zijn Riese & Müller Experience-Store | Erlebnis-Store & Cargo Hub met een uniek store-in store concept voor het merk. Elk model is in onze showroom te bekijken en we beschikken over een ruim aanbod test mogelijkheden. Met het label Experience-Store voldoen we aan verhoogde betreffende service- en werkplaatskwaliteit. Het gamma wordt ingedeeld in 4 grote categorieën:

elektrische fietsen met dubbel geveerd frame
elektrische fietsen met enkel geveerd frame
elektrische cargo fietsen
elektrische urban bikes

De e-bikes met dubbel geveerd frame zijn uitgerust met de Control Technology van R&M wat naast een betere veiligheid, door beter contact met het wegdek, ook een verhoogd comfort biedt. Fietsen uitgerust met dubbele vering zijn: Superdelite, Delite en Homage.

De elektrische fietsen met een enkel geveerd frame van Riese und Müller kunnen ingedeeld worden in 2 subcategorieën. Enerzijds is er een gamma met klassiekere styling waaronder de Cruiser en Swing vallen. Anderzijds zijn er de meer sportief vormgegeven e-bikes met de Supercharger, Charger, Roadster, Nevo en de compacte Tinker.

Het merk heeft ook cargo oplossingen, uit te rusten met vele accessoires, met de elektrische bakfietsen Load 60 en Load 75 (dubbele vering), Transporter & Packster. Ook stelt Riese & Muller de Multitinker & Multicharger beschikbaar. Dit zijn beide e-bikes met langere bagagedrager en verscheidenheid aan accessoires: een oplossingen tussen e-cargo en normale e-bikes. 

Voor verhoogd comfort kies je best voor een model met 'GT'-markering in het type aanduiding. Deze komen met bredere banden die zorgen voor extra demping. Dit zonder dat de weerstand van de banden significant hoger wordt dan normale versies. Stabielere wegligging en een hoger comfort.

25 of 45km/h versie

Riese und Müller biedt vele van zijn modellen aan in 25 én 45km/h* speedpedelec uitvoering. Zo kan je kiezen welke versie best past bij jou wensen en noden. De uitvoeringen in high-speed 45km/h zijn te herkennen door de 'HS'-markering in het type aanduiding.

*De aanduiding 'Speed' geeft aan dat deze motor sneller dan 25km/h kan aandrijven. De eindsnelheid (potentieel tot 45km/h) is afhankelijk van de persoonlijke inbreng en het gekozen versnellingen-systeem. Zo biedt Bosch een eBike waarbij de rijervaring het echte 'fietsen' benadert.

Bosch eBike Systeem

Bosch eBike Systeem

Met het Bosch eBike Systeem beschikt elke R&M over het beste systeem op de e-bike markt. Veelzijdig, kwalitatief en in verschillende varianten beschikbaar. Afhankelijk vanhet karakter van elke Riese und Müller elektrische fiets wordt een bepaald type Bosch motor gemonteerd in combinatie met een Bosch display en accu. Deze accu's worden, afhankelijk van het model, kan deze accu op de pakdrager, op het frame of in het frame geplaatst worden. Sommige modellen komen standaard met 1 accu waarbij de mogelijkheid bestaat om een 2e accu of range extender optioneel (Dual Battery) bij te plaatsen. Andere modellen krijgen standaard 2 accu's vanuit de fabriek gemonteerd. 

 

SchakelsystemenEnviolo

Riese und Müller is nagenoeg het enige merk op de markt dat al zijn modellen aanbiedt met verschillende schakelsystemen.De juiste keuze van je schakelsysteem is namelijk erg belangrijk in de keuze van jou juiste fiets. Er zijn varianten met het sportiever derailleur systeem beschikbaar. Efficiënt, licht maar wat onderhoud intensiever. Liever een duurzamer karakter? Ga dan, afhankelijk van je budget voor een naafversnelling als het Shimano Nexus, Enviolo naadloos of Rohloff E-14 systeem. Deze zijn bovendien in vele gevallen combineerbaar met een Gates riemaandrijving voor nog minder onderhoud.

RX Connect: de e-bike gedigitaliseerd

Riese & Müller geeft de mobiliteit van morgen vandaag al actief vorm. De voortdurende constructie van steeds betere e-bikes met geoptimaliseerde rijeigenschappen, de ontwikkeling van de meest vooruitstrevende technologieën en ideale accessoires maken daar slechts een deel van uit. Met Riese & Müller RX Connect heeft het merk we een concept ontwikkeld waarin intelligente hardware gecombineerd wordt met digitale services, voor een maximaal bike-specifiek gebruik en een optimale rijbelevenis. Vrij te configureren, en dankzij automatische software-updates altijd up-to-date – zo worden Riese & Müller-bikes Connected-E-Bikes.

 

Accessoires

Elk model heeft zijn specifieke accessoires waarmee de e-bike verder kan geüpgraded worden. Dit gaat van een beter display, extra voordrager, betere vering of een bijkomende accu tot uitgebreide moduleermogelijkheden op de e-cargo fietsen.

Beschikbaarheden

Riese & Muller heeft een grote productiecapaciteit en kan daardoor het hele jaar door blijven produceren. Dit wil zeggen dat jou fiets op maat voor jou gemaakt wordt, rekening houdend met de specifieke kleur, kadermaat en eventueel bijkomende opties. Levertermijnen variëren afhankelijk van het model maar vallen in vergelijking met vele andere merken enorm goed mee (respectievelijk 1-3 maanden). De garantie dat jou fiets geleverd wordt is 100%. Natuurlijk hebben we als Experience-Store een grote voorraad beschikbaar. Vaak kunnen we dus jou fiets ook uit stock leveren.

R&M Experience-Store