Persoonlijk advies

Geen winkelketen maar een kleine zelfstandige die klaar staat om al je vragen te beantwoorden op een persoonlijke en professionele manier. We zitten ondertussen al meer dan 30 jaar in het vak en hebben er elke dag opnieuw alle baat bij dat onze klanten de juiste transparante service krijgen die ze verdienen!

Kwaliteitsproducten

We werken enkel met gekende topmerken waarvan de kwaliteit gegarandeerd is. Al onze producten komen van vaste leveranciers met hoofdzetel in België, Nederland of Duitsland. Naast kwaliteit is hiermee het direct contact en de service verzekerd waardoor wij ook u op de best mogelijke manier kunnen ondersteunen en beleveren.

Bekijk het aanbod: fietsen, elektrische fietsen, scooters
Een overzicht van onze merken accessoires & toebehoren vindt u hier!

Leuke winkel

Je vindt onze winkel in het stadscentrum van Niel. We vinden een aangename winkelervaring belangrijk. Daarom voorzien we een frisse, moderne en ordelijk ingericht winkelruimte met een duidelijk overzicht van onze modellen en merken. Kom langs en ontdek naast ons shop-in-shop concept voor elektrische fietsen ook een uitgebreide winkelinrichting voor accessoires, toebehoren en onderdelen.

Professionele werkplaats

Naast een moderne winkelinrichting voorzien wij ook een team van experts in onze showroom en werkplaats. Ons atelier is uitgerust met de meest moderne werktoestellen, computerprogramma's waarmee onze geschoolde techniekers uw tweewieler met alle zorg onderhouden en indien nodig herstellen. Onze werkplaats werkt voornamelijk op afspraak waardoor we een zo snel mogelijke service kunnen nastreven. 

Maak een afspraak voor onderhoud of herstelling!