Al meer dan 40 jaar De Meester fietsen

De Meester fietsen bestaat al meer dan 40 jaar. In 1983 kochten Rudy & Hilde de fietsen winkel van Charles Claessens over. Met 6 fietsen werd de zaak gestart en niet veel later kwamen ook bromfietsen in de winkel te staan. Vandaag ligt de focus echter enkel nog op fietsen met sterke merken als Riese & Müller, Stromer en Urban Arrow. Met zoon Geoffrey is opvolging verzekerd en staat een jeugdig team gesteund door ervaring en passie voor u klaar!

Waar staan we voor?


Afbeelding

Fantastische merken

Een selectie kwalitatieve en sterke merken is de essentie van onze fietsenwinkel. De expertise van Riese & Muller, Stromer, Gazelle, Norta, Lovens, Urban Arrow, Tern en Qio zorgt ervoor dat we elke dag klanten kunnen adviseren op basis van leuk producten waar we écht kunnen achterstaan: fietsen die ons leven elke dag fijner maken!

Ontdek ons gamma!


Gepassioneerd technisch team

Onderhoud en herstelling van fietsen hoort bij een service gebonden product als het onze. Periodiek je fiets laten nakijken is essentieel in een fijne fietservaring. En als het jammer genoeg toch eens fout gaat willen we dat snel oplossen! Transparante communciatie, korte opvolging en korte wachttijden staan centraal in onze werkplaats. Een technische kennis natuurlijk! We volgen cursussen en houden de lijnen zo kort mogelijk. We werken altijd op afspraak! Dan hoef je je fiets zo min mogelijk te missen.

Boek jouw afspraak!

Afbeelding