R&M Experience Store
Riese und Müller – Erlebnis-Store | Experience-Store dealership

Bezoek onze vernieuwde Riese Und Müller Experience-Store. Een shop-in-shop concept waarin we als dealer investeren om klanten op de best mogelijke manier te ontvangen. Een échte R&M Experience voor onze klanten: gedetailleerde uitleg, showroom met alle modellen en mogelijkheden tot testritten (op afspraak).

Wilt u graag een afspraak?


Passie. Beleving. Kwaliteit. De Meester (e)Mobility Solutions kiest resoluut voor het merk Riese und Müller en belooft een unieke ervaring in de aankoop van een nieuwe e-bike. Ontdek alle modellen in een speciaal ontwikkelde Experience-Store waarin showroom en werkplaats zijn ingericht volgens de Riese und Müller filosofie. Laat u bijstaan met persoonlijk advies afgestemd op uw vragen en verwachtingen. Profiteer van uitgebreide test mogelijkheden die, indien gewenst, onder begeleiding kunnen plaats vinden. Verzeker uzelf van jaren rijplezier en kom langs. Welkom in de Riese und Muller familie!

Wij kunnen met erg veel genoegen zeggen dat onze onderneming De Meester fietsen bvba officieel Erlebnis-Store is voor Riese und Müller. Deze erkenning van Riese und Müller is een gevolg van een jarenlange samenwerking met wederzijds respect, vertrouwen en passie.


Wat houdt dit precies in?
Er zijn in totaal maar een handvol winkels in België die dit keurmerk krijgen. Riese und Müller maakt zelf deze selectie op basis van de door hen opgestelde criteria.

In een Erlebnis-Store | Experience-Store staan de fietsen van Riese & Müller in het middelpunt. Onze winkel is daar volledig op ingericht door een uniek store-in store concept. Naast het volledige productassortiment beschikken wij over een breed aanbod testfietsen, hebben wij een actief jaarlijks programma en moeten wij voldoen aan de normen van Riese und Müller betreffende service- en werkplaatskwaliteit. 

Wat is een Erlebnis-Store | Experience-Store ?

-        Een R&M dealer die het merk centraal zet
-        Store in store concept by Riese und Müller Germany
-        Volledig assortiment in de winkel
-        Ruimste aanbod testfietsen
-        Grote voorraad modellen
-        Premium onderhoud & service
-        Gepassioneerd verkoopteam
-        Persoonlijke begeleiding

Wat hebben we in test? 
Cruiser vario | Swing4 auto | Load4 75 vario HS | Multicharger Mixte GT vario 750 | Charger4 GT touring HS | Charger4 mixte vario HS | Supercharger rohloff HS | Nevo4 GT vario | Homage2 rohloff HS | Delite4 GT touring HS | Packster2 vario | Tinker2

Lijst kan variëren. 'HS' modellen kunnen ook getest worden voor klanten die interesse hebben in een 25km/h variant.
 

Nieuwsgierig? Kom langs in onze showroom en ervaar de kwaliteit, verfijning en passie van dit unieke merk.

Wilt u graag een afspraak?

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

De Meester fietsen & Riese und Muller : een partnership voor de toekomst!

Een aantal jaren terug kozen we met enige twijfel voor een samenwerking met Riese und Müller. Toen was Riese & Müller nog een nobele onbekende en was het een stap in het onzekere. Vandaag mogen we stellen dat het met voorsprong één van de beste keuzes is geweest in onze +35 jarig bestaan. We zijn met trots Erlebnis-Store voor dit merk en geloven resoluut in de R&M filosofie. De belgische consument doet dat duidelijk ook. Het merk is uitgegroeid tot een grote speler en pioneer op de markt van de e-bikes. Om dit in de toekomst te blijven doen heeft het merk een state-of-the-art nieuwe R&D- en productie site in Muhltal (Duitsland) neergezet. Met deze investering verzekeren ze de toekomst en zetten ze een stap om hun fenomenale elektrische fietsen nog sneller tot bij de klant te brengen. Tijdens ons bezoek konden we een praatje maken met Markus Riese en Heiko Müller: de uitvinders, ondernemers, vaders van Riese und Müller. Dit gesprek bleek een duidelijk signaal van wederzijds respect waarmee onze sterke relatie alleen maar meer kracht werd bijgezet. De Meester (e)Mobililty Solutions en Riese und Müller geloven beide in de toekomst van de e-bike en zullen samenwerken aan een wereld vol elektrische mobiliteit.

Groepsfoto v.l.n.r.: Rudy De Meester (De Meester eMobility Solutions), Sandra Wolf (R&M), Markus Riese (R&M), Heiko Müller (R&M) & Hilde Lodewijckx (De Meester eMobility Solutions).


Onze tips:

- Kies voor een bekend merk als R&M omwille van kwaliteit, garantie en comfort.
- Kies voor bekende eBike systeem zoals Bosch.
- Hecht belang aan de keuze voor het juiste schakelsysteem: Shimano NexusEnviolo OptimizedDerailleur, of Rohloff. Een algemeen overzicht: Lees meer →
- Stem je type e-bike motor af op je wensen. Meer weten over verschillende type: Bosch middenmotoren.
- Analyseer je benodigde actieradius. Wees realistisch en simuleer aan de hand van de actieradius calculator.
- Kwaliteit betekent veiligheid en comfort.
- Analyseer goed jou specifieke behoefte(n) en maak ze ons over. We bekijken samen met jou wat de ideale e-bike is afgestemd op jou wensen.
- Focus niet alleen op het facet “elektrisch” maar ook op kwaliteit de basisfiets waaruit deze is opgebouwd.
- Denk na of je een 25km/h of speedpedelec overweegt. 
- Test en vergelijk voor een juiste keuze.

Onze ebike modellen zullen alvast aan alle bovenstaande criteria voldoen. De service en kwaliteit is gegarandeerd door al onze merken. Wij staan u steeds graag te woord om elke fiets in detail voor u toe te lichten en u te begeleiden bij uw aankoop. Bovendien zijn wij Experience-Store voor Riese und Muller. Testen is ook steeds een mogelijkheid. Wij hebben steeds een brede waaier testfietsen ter beschikking.