Cowboy

Cowboy

Cowboy is op korte termijn een top-off-mind belgisch fietsmerk geworden. Zijn gekende styling is uniek makkelijk herkenbaar in het straatbeeld. Het merk biedt echter meer dan alleen leuke looks. De fiets is licht, rijdt érg leuk door slimme technologie zoals Cowboy AdaptivePower™ en kan geconnecteerd worden met de smartphone voor functies als Google maps navigatie en diefstalwaarschuwing.

📢 ACTIES: Cowboy heeft momenteel meerdere verkoop acties lopen! Ontdek de welke →

3 producten

Aflopend sorteren

3 producten

Op zoek naar een Cowboy elektrische fiets?MTB Cycletech

Cowboy staat voor design, connectiviteit en leuk stuurgedrag. Het merk doet de dingen anders dan we gewoon zijn van traditionele merken. Het wil net zoals Uber, Tesla, Apple baanbrekend en grensverleggend zijn. Het verhaal startte met enkel online verkoop maar is nu uitgebouwd naar een dealernetwerk. Een toffe, leuke, frisse e-bike met achterwiel motor in frisse kleuren die nu ook bij een échte fietsenmaker kan bekeken, gevoeld en gestest worden!

Het bekendste model is de Cruiser en Cruiser ST. Ten opzichte van de Classic, het eerste model van Cowboy, is de Cruiser wat comfortabler qua zitpositie. Daarmee bereikt hij een breder publiek. De Cruiser is het mannen frame, de Cruiser ST het lage opstap damesframe.

Connectiviteit
Naast een fantastisch design zitten de Cowboy elektrische fietsen ook vol moderne technologie. Functies die doen denken aan Tesla wagens. Omdat de smartphone niet meer weg te denken is uit ons leven speelt hij met deze Cowboy fietsen een centrale rol. Je connecteert je fiets met de gratis Cowboy applicatie. Op deze app vindt je uitgebreide functies als standaard zoals: Google maps navigatie, rit gegevens, gps bepaling, auto lock functie, etc. Je kan je pakket echter ook upgraden met de Connect upgrade. Met deze upgrade krijg je toegang tot Share my ride, Crash detectie, Voorspellende waarschuwingen en Apple Health & Strava integratie.

Performance
De Cowboy fietsen zijn uitgerust met een pittige achterwiel motor. Door zijn Inuitive ondersteuning is 1 ondersteuningstand voldoende om zonder te schakelen heel de stad door te komen. Wil je echter meer dynamische ondersteuning dan kies je voor de Performance upgrade waarbij AdaptivePower™ aangeboden wordt. Met deze extra functie herkent de fiets een helling of tegenwind en biedt de motor extra kracht. Daarnaast houdt deze upgrade ook functies in in als een draadloze smartphone lader op het stuur en LED fietsbatterij indicatie. Ook krijg je dan een grotere accu.