Victoria

Victoria

Victoria is een duitse fiets en e-bike fabrikant die fietsplezier hoog in het vaandel draagt. Victoria ebikes staan bekend om hun uitstekende prijs kwaliteit verhouding, strak design en rijcomfort. Wij kiezen resoluut voor het gamma met Bosch eBike ondersteuning wat een duitse fiets combineert met duitse eBike technologie. De ultieme combinatie voor dagelijkse ritten naar het werk of recreatieve tochten! Ontdek hieronder ons gamma Victoria elektrische fietsen. Website: https://www.victoria-fahrrad.de/nl

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Op zoek naar een Victoria e-bike?

Victoria Fahrräder fietsen staan bekend om hun aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. Dat is vaak een cliché maar bij dit merk gaat deze stelling echt op. Het gamma begint al onder de € 2000* en daarvoor krijg je meer dan waar voor je geld. Victoria gebruikt daarbij enkel hoogwaardige componenten om zijn elektrische fietsen mee op te bouwen.
*prijzen en modellen kunnen wisselen per jaargang. Bekijk steeds het meest actuele overzicht.

Bosch eBike Systeembosch active line

Wij kiezen als Bosch eBike Expert resoluut voor het Victoria gamma met Bosch eBike ondersteuning systeem. Victoria biedt zowel, naargelang het karakter van de fiets, de Active Line (Plus) als de Performance Line en Performance Line CX motoren aan. Elk model e-bike kent zo zijn specifieke (vaste) samenstelling: motor, display & accu. Dit steeds rekening houdend met een bepaald budget.

Victoria kiest voor zijn '5-reeks' (5.5, 5.7, 5.9 modellen) voor de instap motor Active Line met 40Nm. Ga je naar de duurdere '7-reeks' dan krijg je een meer krachtige Active Line Plus met 50Nm of zelfs Performance Line met 65Nm. Voor de '11-reeks' met intube accu's is het kiezen uit de Active Line Plus of zelfs Performance Line CX motor.

Accu

Victoria biedt e-bikes met de accu op de pakdrager, op het frame of in het frame. Afhankelijk van het model krijg je een 300Wh, 400Wh, 500Wh of 625Wh. Welke accu je kiest heeft een impact op de prijs van de totale fiets. De '5-reeks' en '7-reeks' van het merk heeft de accu op de pakdrager of op het frame. Bij de '11-reeks' zit deze in het frame.

Overzichtelijk opgebouwd gamma

Victoria bouwt zijn gamma zeer overzichtelijk op door gebruik te maken van enkele grote lijnen gekoppeld aan een cijfer. Een overzicht:

  • eManufaktur: premium modellen
  • eUrban: modellen voor in de stad (robuust karakter)
  • eTrekking: meest veelzijdige all-rounder modellen
  • eFolding: vouwbare e-bikes

Telkens wordt elk model aangeduid met een cijfer. Hoe hoger het cijfer hoe kwalitatiever de afmontage. Variaties doen zich voor in een grotere accu, sterker type motor, beter schakelsysteem, verhoogde afwerkingsgraad, etc.

Kies het juiste schakelsysteem

schakelen

De juiste keuze van je schakelsysteem is namelijk erg belangrijk in de keuze van jou juiste fiets. Er zijn varianten met het sportiever derailleur systeem beschikbaar. Efficiënt, licht maar wat onderhoud intensiever. Liever een duurzamer karakter? Ga dan, afhankelijk van je budget voor een naafversnelling als het Shimano Nexus of voor het Enviolo naadloos systeem. Deze zijn bovendien bij bepaalde modellen combineerbaar met een
Gates riemaandrijving voor nog minder onderhoud.