Haibike

Haibike

4 producten

Aflopend sorteren

4 producten

Op zoek naar een nieuwe Haibike eMTB of eTrekking?

Haibike fietsen worden gedesigned en geëngineerd in Duitsland. Het merk maakt deel uit van de Winora groep. Al jaren staat Haibike gekend als dé pioneer van de eMTB en voor die reden stellen wij graag hun gamma beschikbaar in onze showroom.

Bosch of Yamaha eBike Systeem

Voor zijn elektrische modellen kiest Haibike voor Bosch of Yamaha als eBike ondersteuning systeem. Afhankelijk van het model fiets en de prijsklasse wordt een bepaald type centrale eBike motor, display en accu geplaatst. Elk type e-Mountainbike en e-Trekking heeft een bepaalde combinatie. Hoe hoger de prijsklasse hoe beter deze combinatie motor, display, accu. Voor meer details over elk eBike systeem en al zijn componenten: Bosch eBike Systeem - Yamaha eBike Systeem (klik op de link).

Hoe hoger het cijfer, hoe beter de fiets

Haibike bouwt zijn gamma logisch op door gebruik te maken van cijfers. Van 1 tot 10 Elk hoger cijfer wil zeggen een kwalitatievere samenstelling van componenten op deze fiets: eBike systeem, accu-inhoud, schakelmateriaal, naven, remmen, etc. Op deze manier kies je eenvoudig welke fiets best past bij jou budget.

Modellen (kernassortiment)

Er zijn enkele grote model categoriën te vinden binnen het gamma van Haibike. Daarvan volgen wij voornamelijk gericht de modellen binnen de categorie ePERFORMANCE MTB: FullNine, FullSeven, HardSeven en Trekking.. Uiteraard zijn ook andere lijnen als ePERFORMANCE XDURO: Nduro, AllTrail, FullFatSix, etc. bij ons te bestellen*. Hoe herken je het gamma makkelijk? SDURO is de meest toegankelijk range voor een aantrekkelijk budget. Daarin staat 'Full' voor een dubbel geveerde fiets en 'Hard' voor een enkel geveerde fiets. De noemers 'Nine' en 'Seven' staan respectievelijk voor 29'er of 27,5'er wat betrekking heeft op de wielmaat. De Trekking modellen zijn sportieve e-bikes voorzien van verlichting, bagagedrager en spatborden.

*indien voorraad bij de invoerder

Beschikbaarheden

Ben je op zoek naar een Haibike? Wacht dan niet te lang. De beschikbaarheden zijn beperkt en jou fiets wordt niet op aanvraag gemaakt. We bestellen bij het begin van elk seizoen een ruime voorraad die gedurende het jaar verkocht kan worden. De invoerder of fabriek werkt met een zeer beperkte stock waaruit dealers kunnen bestellen dus snel zijn is de boodschap.

Modulair railsysteem

Bepaalde modellen van het Haibike gamma zijn uitgerust met het MRS of te Modulair Rail System. Dit zijn altijd modellen met Intube accu. Op het frame kunnen verschillende accessoires worden ingepast zoals extra accu, drinkbus houder, slot, etc. Een gepatenteerd design voor een perfecte integratie.