Veloe

De Veloe Multi is een mid-tail of long-tail elektrische fiets die de ambitie heeft om de ultieme familie e-bike te zijn. De Veloe Multi is perfect voor gezinnen met een actief leven. Breng de kinderen naar school, rij door naar het werk en stop op de terugweg bij de supermarkt om boodschappen te doen. Kies uit een brede waaier aan accessoires!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Ontdek de Veloe Multi Bosch - de ultieme gezins-e-bike.

De Veloe Multi elektrische fiets is een perfecte gezinsfiets. Met zijn multi-inzetbaar karakter is deze e-bike ideaal om de 2e auto aan de kant te laten staan. Wij kiezen resoluut voor de variant met Bosch Performance CX motor. Deze motor met 85Nm koppel biedt veel kracht. Ideaal dus voor wanneer je wat meer cargo en/of kinderen op de fiets hebt. Samen met deze krachtige Bosch motor is deze long-tail/mid-tail bike voorzien van een duurzame aandrijflijn in de vorm van een Shimano Nexus 5 of Enviolo versnellingsnaaf en Gates riemaandrijving.

Stel jouw Veloe samen

Naast meerdere kleuren kan u kiezen uit een breed pakket aan accessoires om deze fiets mee ui te rusten. Kies voor een grote voordrager, cargotassen, safetybar kinderzit kit, ...De variant met Shimano Nexus 5 & Enviolo en riem werden door ons bepaald als kernassortiment. Naast deze variant kan u kiezen uit andere mogelijkheden qua schakelsystemen zoals Enviolo Automatiq of derailleur

Op de mid-lange achterdrager is er plaats voor 2 kindjes. De kindjes zitten dan op het kussen of in compacte kinderzitten of junior stoeltjes.