Rijklaar maken - volledig gratis!

Bij ons betaalt u in geen geval te veel voor de aankoop van uw fiets, elektrische fiets, speed pedelec, e-scooter of (motor)scooter. In de prijs zit alles vervat. Wij rekenen geen bijkomende kosten aan voor administratie, rijklaar maken of andere. Tenzij anders vermeld of bij speciale niet-standaard procedures waarbij ons kosten worden doorgerekend door de toeleverancier.

  • Fietsen worden zorgvuldig en professioneel nagekeken en afgemonteerd waar nog nodig.
  • Elektrische fietsen en speedpedelecs worden afgemonteerd, geladen en voorzien van de laatste nieuwe software. Ze krijgen een volledige check zowel mechanisch als elektronisch en kunnen met volle overgave de baan op!
  • Elektrische scooters krijgen een volledige mechanische check als ze bij ons toekomen. Banden opgepompt, batterij geladen, enz. Klaar voor vele milieuzuinige ritten!
  • Scooters en motorscooters krijgen een grondig nazicht, worden met enkele liters getankt en kunnen zo de baan op!

 

ALGEMEEN

Wij zorgen voor een volledige administratie afhandeling en bezorgen u bij oplevering een factuur, garantie attest, manual en andere belangrijk papierwerk zoals de COC. Wij maken steeds een testrit met uw voertuig, doen een technische check up en zorgen er in het algemeen voor dat u zeker bent van jaren fiets, e-bike of (e)bromfiets plezier!

 

rijklaar-maken