Elektrisch

Elektrisch

Al jaren een begip op de fietsmarkt en ze blijven elk jaar bewijzen waarom! Ontdek de Gazelle elektrische fietsen in dames en heren modellen. We voeren het Gazelle e-bikegamma met Bosch eBike ondersteuning. Het assortiment van Gazelle biedt voor ieder wat wils. Van betrouwbaar dagelijks vervoermiddel tot sportieve partner.

1 tot 12 van 18 producten

Aflopend sorteren

1 tot 12 van 18 producten

Op zoek naar een Gazelle fiets of elektrische fiets?MTB Cycletech

Koninklijke Gazelle maakt al meer dan 125 jaar fietsen in Nederland. Gazelle is daarmee eens van de bekendste fietsmerken op onze belgische wegen. Het merk staat voor lichte, kwalitatieve en comfortabele fietsen en e-bikes.

De gekende Gazelle kwaliteit is te vinden in zowel de gewone fietsen als de elektrische modellen. Voor de elektrische varianten worden specifieke e-bike frames gemaakt die integratie bieden aan motor, accu en display. Met modellen als Esprit, Heavy Duty, Miss Grace zijn er bovendien leuke retrofietsen stadsfietsen in het gamma. Liever een wat modernere toets met gekende Gazelle styling dan springen Vento, Orange en Chamonix in het oog.

Toevoeging aan het gamma is de Makki Load elektrische cargo fiets. Een innovatief design met EPP box waar accessoires zoals kinderkap en maxi-cosi adapter in mogelijk zijn. 

Bosch eBike Systeem

Voor zijn elektrische modellen kiest Gazelle voor onder andere Bosch als eBike ondersteuning systeem. Omdat wij als Bosch eBike Expert al jaren sterk overtuigd zijn van Bosch nemen wij enkel de 'HMB' modellen met Bosch in ons kernassortiment op. Afhankelijk van het model fiets en de prijsklasse wordt een bepaald type centrale eBike motor, display en accu geplaatst. Hoe hoger de prijsklasse hoe beter deze combinatie motor, display, accu. Voor meer details over elk eBike systeem en al zijn componenten: Bosch eBike Systeem.

Accu

Gazelle biedt de mogelijkheid om vele van zijn e-bike modellen uit te rusten met jouw gewenst type accu. Bij de modellen onder +- 3000 euro zijn er mogelijkheden van 400Wh of 500Wh. De duurdere modellen zijn vaak standaard al uitgerust met 500Wh en kunnen een upgrade krijgen naar 625Wh. De Eclips heeft zelfs al een 750Wh accu standaard.

Modellen (kernassortiment)

Zoals steeds bepalen wij een kernassortiment dat we samenstellen uit het totaal gamma van Gazelle. Deze modellen zijn bij ons in de showroom te vinden. Toch liever een ander Gazelle model? Deze zijn uiteraard ook bij ons te bestellen*.

*indien voorraad bij de invoerder

Beschikbaarheden

Ben je op zoek naar een Gazelle fiets of elektrische fiets?  We hebben steeds een ruime selectie op stock die direct leverbaar is. Is je fiets niet bij ons op stock dan kunnen we deze meestal bestellen bij de invoerder in België die zelf ook stock heeft. In bepaalde gevallen moet gewacht worden op nieuwe productie. In dit geval vragen we de levertermijn graag voor u na.