stromer st5 pinion

Vanaf eind 2023 komt Stromer met de nieuwe ST5 op de markt. Deze nieuwe ST5 zal uitgerust worden met Pinion Smart.shift systeem in combinatie met riem aandrijving.
Daarmee zet dit nieuwe model zich perfect tussen de ST3 Pinion en ST7. Een logische stap trouwens aangezien de vraag naar riem aandrijving meer en meer wordt en de ST3 Pinion, net nieuwe ST2 Pinion en vlaggenschip ST7 een schot in de roos blijken te zijn.

Voor vele specificaties van de ST5 Pinion kunnen we kijken naar de bestaande ST5. Zo blijft de motor 850W en 48Nm leveren. Ook de batterij is de gekende blauw 983Wh.
De grote verschillen zitten dus uiteraard in de Pinion Smart.Shift 9sp en Gates beltdrive. Ook komt het merk met een langer voorspatbord om spatwater beter af te drijven en zien we de introductie van 'Stromer Sound'.
Dit laatste geeft acoustische feedback van handelingen die je op de fiets maakt wat de ervaring en de connectie met de fiets verhoogt. 

Lanceren wordt traditioneel gedaan met een Launch edition die voorzien wordt van een unieke kleur. Dit maal is dit de Imperial Red kleur die erg populair bleek op de LE van de ST3 Pinion.

Detail pagina ST5 Pinion: https://www.rijwielendemeester.be/merken/stromer/stromer-st5-pinion

Verwachte beschikbaarheid: eind 2023
Richtprijs: vanaf 10.990€

 

Reserveer tijdig je ST5 Pinion LE
Contacteer ons op 03/888.10.35 of mail naar info@rijwielendemeester.be