Riese & Müller Multitinker

De Multitinker is een kruising door de enorm populaire Multicharger en de compacte Tinker. De Multitinker is de ideale vervanger voor de auto: twee kinderen, boodschappen of allerlei goederen vervoert u met deze urban e-bike veilig en zonder enige moeite.

Laag zwaartepunt

De Multitinker is voorzien van 20inch wielen. Dit geeft deze fiets een laag zwaartepunt met stabiel en veilig rijgedrag, terwijl de compacte lengte ruimte bespaart.
Bovendien is frame door zijn compact karakter makkelijk te besturen door kleinere en grotere personen. Het zadel en stuur kan makkelijk in hoogte verstelt worden. Iedereen tussen 1,50 en 1,95 kan daarom makkelijk op deze fiets.
De lagere frame is trouwens ook handig voor de kindjes. Ze geraken namelijk makkelijker zelf achteraan op de bagagedrager om daar plaats te nemen.

Sterke motor 

Deze cargo longtail e-bike is uitgerust met krachtige 85Nm sterke Bosch Performance CX met Smart System. Wanneer de fiets zwaarder beladen is zal hij daarom een stuk makkelijker vertrekken en snelheid houden in tegenstelling tot andere motoren.

Display keuze

Het Intuvia 100 is standaard maar kan geupgrade worden naar het Kiox 300 display of Smartphone Grip systeem (voor smartphone integratie). Kiox 300 kan makkelijk gelinkt worden aan de Flow-app van Bosch waarmee navigatie mogelijk is.
De smartphone stuurt dit dan door naar het display op de fiets. Wil je liever de smartphone gebruiken (Google maps, Komoot, ...) dan kan dat ook door de Smartphone Grip aan te kopen en de smartphone hierin te plaatsen. Bovendien laadt de fiets aan de hand van de Smartphone Grip inductief op (als de smartphone dit toelaat). Handig voor leuke ritjes in het weekend of verplaatsingen naar ongekende locaties in de stad.

Grote ingewerkte accu

Fijn aan deze compacte long-tail bike is de Powertube 625Wh accu. Dankzij deze set-up is achter de zadelpenbuis een extra bagageruimte voorzien die kan afgesloten worden. Ideaal voor wat kleine benodigdheden zoals handschoenen, portefeuille, klein speeldgoed, ...

Accessoire keuze

Zo'n long-tail fiets dient natuurlijk uitgerust te worden met handige accessoires om hem zo functioneel mogelijk te maken. Zo is vooral de cargo voordrager en Safety Bar kit erg populair. Op de cargo voordrager plaats je vooraan boekentassen, een krat, ... op de Safetybar kit zitten de kindjes veilig. 2 grotere kinderen houden zich vast aan de bar en zitten veilig op het kussen binnen de omranding. Voor kleinere kindjes kunnen 1 of 2 kinderstoelen geplaatst worden. Of natuurlijk de combinatie van de 2, 1 grotere kind op kussen en 1 in de kinderstoel. 

Stevig en veilig

Stevig laag frame met voor vering, hoogwaardige remmen, sterke dubbele staander, brede banden en krachtige verlichting met groot licht functie. De Multitinker is op alle vlakke voorzien om de beste en veiligste tool voor dagelijks gebruik te zijn.

 

Uitvoeringen:

- touring: derailleur + ketting
- vario: Enviolo naadloos naafsysteem + riem

Kleuren:
petrol blauw, mat zwart, mat zwart met curry accenten of wit

Voornaamste opties:
cargo voordrager, Safetybar kit (kinderen), cargotassen

Beschikbaar vanaf:

bestellen: augustus 2022
testen: november 2022
leveringen: januari 2023