Gazelle Connect app

Gazelle Connect

Met Gazelle Connect weet je altijd waar je e-bike is én krijg je een melding via de Gazelle Connect app als je e-bike onverwacht in beweging komt. Connect fietsen van Gazelle hebben namelijk een ingebouwde GPS-module waardoor je fiets altijd te traceren is. Dieven denken zo wel twee keer na voor ze ermee aan de haal gaan.

1 jaar gratis diefstalverzekering

Je stapt niet alleen zorgeloos op jouw e-bike met Gazelle Connect, je stapt er ook met een gerust hart weer vanaf. Bij aankoop van een Connect fiets is namelijk 1-jaar lang diefstalverzekering en opsporingsservice inbegrepen. Zo ben jij extra beschermd tegen diefstal!
Na 1 jaar betaalt u +- 40€ / jaar voor GPS tracking en locatie van de fiets (door te geven aan de politie bij diefstal).

Diefstalverzekering

Een Gazelle Connect e-bike komt standaard met 1-jaar lang gratis diefstalverzekering en opsporingsservice. Je activeert de verzekering via de Gazelle Connect app. Ook de diefstal van je accu is gedekt. Zo ben je er zeker van dat je altijd kan fietsen! Na het eerste jaar ontvang je een verzekeringsvoorstel van de verzekeraar voor het verlengen van de diefstalverzekering. De verzekering verloopt via LAKA. Prijs verzekering na 1 jaar komt op +/- 65 tot 85€ per jaar afhankelijk van het model Avignon of Eclipse. 

Slot

Als je je fiets onbeheerd wilt achterlaten in een openbare ruimte, moet je naast het vaste ringslot een tweede slot gebruiken dat  voldoet aan een van de onderstaande classificaties:

- Abus (beveiliging 10 of hoger)
- ART (categorie 2 of hoger)

Gazelle Connect app

Met de Gazelle Connect app kan je altijd zien waar je e-bike is. De locatie van je e-bike wordt op een kaart in de app getoond. Zo vind je ‘m met gemak terug. Ook schakel je via de app eenvoudig de diefstalbeveiliging in, die je waarschuwt wanneer je e-bike onverwachts in beweging komt. Is je e-bike gestolen? Dan meld je ook dit via de app zodat het opsporingsteam direct in actie kan komen.

Downloaden en activeren

Bij de levering van een Connect fiets ontvang je van ons een activatiecode waarmee je de fiets eenvoudig kunt toevoegen aan de Gazelle Connect app. Deze app is beschikbaar voor smartphones met versies van Android 7.0 en hoger of iPhones met iOS 12.0 of hoger.

In geval van diefstal

Indien de fiets niet kan worden terug gevonden krijgt u een 'voucher' van LAKA voor de aankoop van een nieuwe fiets.

 

 

Fietsen uitgerust met Connect app:

Eclipse C380 HMB Dames
Eclipse C380 HMB Heren
Avignon C380 HMB Dames