Yamaha PW-X2 motor
Yamaha PW-X2 series

Het wereldwijd bejubelde Yamaha topmodel PW-X is doorontwikkeld tot de PW-X2, inclusief het originele Pure Ride-concept met een krachtige en directe traprespons. Nieuw toegevoegd is een verbeterde trapondersteuning bij hogere trapfrequenties.

In het kort:

COMPACT & LICHT
HOGE OUTPUT
SNELLE REACTIE

MotorCentrale motor
Gewicht3.1 kg
Kracht250 W
Max. koppel80 Nm* (EXPW mode)
70 Nm (High/STD/Eco/+Eco)
Max. snelheid25 km/h of 45km/h
Ondersteuning (%)5 modi
-EXPW
-HIGH
-STD
-ECO
-+ECO

*Afhankelijk van de batterij conditie en andere omstandigheden

Yamaha PW-X2 vermogen bij hoge cadans

Constant hoog vermogen bij hoge cadans

De nieuwe PW-X2 is nu nog beter in het leveren van de benodigde power wanneer de rijder de meeste ondersteuning nodig heeft. Bij 100 omwentelingen per minuut is de krachtondersteuning 50% hoger dan bij zijn voorganger.

Yamaha PW-X2 automatische ondersteuningmodus

Automatische ondersteuningmodus voor eMTB's

De exclusief getunede Automatische Ondersteuningsmodus van de PW-X2 biedt optimale ondersteuning bij zowel trailrijden als racen waarbij de drie beschikbare rijstanden - Eco, Standaard en High -worden gekozen afhankelijk de omstandigheden. Het systeem vermindert de ondersteuning op vlakke wegen, maar verhoogt de power op steile beklimmingen om zodoende een verfijnd ondersteuningsgevoel te bieden waarbij het lijkt alsof het systeem de gedachten van de rijder kan lezen.

Hoge output

Zeer krachtig, omdat Yamaha begrijpt dat hierdoor het vermogen dat de bestuurder wil snel en betrouwbaar gegeven kan worden. Krijg de kracht die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.
Naast „constant hoog vermogen bij hoge cadans”, heeft de PW-X2 de exclusieve Extra Power Mode (EXPW).
Met de EXPW-stand maakt de aandrijving beter gebruik van de kracht van de motor dankzij de drastisch verbeterde koeleffecten. Het verbetert niet alleen het ondersteuningskoppel in alle bereiken, want in vergelijking met conventionele modellen blijft het ook beter ondersteuning geven tot hoge toerentallen. Daarnaast biedt het fietsers krachtige ondersteuning na scherpe bochten of tijdens het beklimmen van uitdagende steile hellingen.
Wanneer u merkt dat u voor een echte uitdaging staat, zet dan gewoon de Extra Power aan!

Afbeelding
Afbeelding

Snelle reactie

Exclusieve mechanische componenten en het besturingsprogramma zorgen voor een ongeëvenaarde wendbaarheid.
De verminderde speling van het ratelmechanisme en het lichtgewicht ontwerp van belangrijke bewegende onderdelen, zoals de as en het reductietandwiel, dragen bij aan een snellere, directere reactie op het trappen. In de EXPW-stand hebben we de uitgangskarakteristieken van de motor fijner afgestemd, zodat deze enorme kracht kan behouden en tegelijkertijd een uitgekiende mix van snelle reactie en wendbaarheid levert.


Afbeelding
Afbeelding

Compact en lichtgewicht

Door de aandrijving compacter te maken, is niet alleen het totale gewicht van de machine verminderd, maar wordt ook voorkomen dat het ideale frame-ontwerp wordt verstoord. Yamaha heeft het ontwerp enorm verlicht met 380 gram door een holle as en een dunner aangedreven tandwiel te gebruiken en de kastdikte te verminderen, terwijl het volume tegelijkertijd met bijna 13 % werd verminderd in vergelijking met de eerste generatie PWseries-motor. We hebben ook de 128 mm ISIS-interface BB Axle overgenomen die vaak wordt gebruikt in MTB als reactie op verwachtingen voor meer authentiek fietsen.

Yamaha PW-X2 compacte motor
Afbeelding
Afbeelding
4 sensoren technologie

Een elektrische fiets moet de nadruk leggen op ‘fiets’. Hij moet dus aanvoelen als een fiets en niet als een bromfiets. Dit kan alleen als de ebike op elk moment aanvoelt wat de berijder wil van de fiets. Het intelligente drie-sensoren-concept van Yamaha voert ontzettend veel metingen per seconde uit voor een optimale ondersteuning en een harmonische vermogensafgifte. Zo wordt een vertrouwd en veilig gevoel gecreëerd en kunnen we optimaal genieten van onze fietstochten. Meer weten? 

Lees verder →

Afbeelding
Batterij – Power Packs

Hoge capaciteit en veel power: met 400, 500 & 600Wh bieden de batterijen van Yamaha enorm veel vermogen met hoge energiedichtheid en een lange levensduur. De lichtgewicht batterijen zijn verkrijgbaar als intube, frame- of bagagedrageraccu (afhankelijk van het model) en zijn bijzonder eenvoudig in gebruik. U kan ze bovendien gemakkelijk uit de fiets nemen. 

Lees verder →

Afbeelding
Lader - Charger

De lader van Yamaha is compact, veilig en eenvoudig handelbaar. De Yamaha batterijen zijn weer volledig bijgeladen tussen de 3,5 à 4u afhankelijk van het type. 

Lees verder →

Afbeelding
Display & bediening

Afhankelijk van het e-bike model, de karakteristieken en type motor kan Yamaha 3 type displays aanbieden.

Lees verder →