Afbeelding
Yamaha PWseries TE

"Het streven naar comfort"

Yamaha's langverwachte derde generatie aandrijvingseenheid richt zich op het bieden van comfort en een stabiele rit in stedelijke gebieden, waarbij moeiteloos wordt omgegaan met wegomstandigheden, waaronder steile hellingen. Deze technologie is ontwikkeld om krachtiger te zijn, gemakkelijker te gebruiken en op een intelligente manier aangepast aan zijn rijomgeving.

MotorCentrale motor
Gewicht3.4 kg
Kracht250 W
Max. koppel60 Nm
Max. kadans100 rpm
Max. Ondersteuning25 km/h
Ondersteuning (%)4 modi
-HIGH/280
-STD/190
-ECO/100
-+ECO/50

*Afhankelijk van de batterij conditie en andere omstandigheden

Het Quad-sensorsysteem

Vier sensoren die uw rijervaring ondersteunen. Het Quad-sensorsysteem voegt een hoeksensor toe om de hellingshoek of daling van de fiets te detecteren, naast de bestaande rijsnelheid, crankrotatie en trapkracht-sensoren. Het systeem detecteert automatisch de rijomstandigheden, zoals het starten van een heuvel, en levert de juiste hulpkracht en soepele acceleratie.

Automatische ondersteuningsmodus

Biedt intelligente en natuurlijke hulp met een lichtgewicht gevoel vanaf het moment dat u begint te trappen tot het einde van uw rit. De aandrijfeenheid is ontworpen om automatisch een natuurlijk gevoel van kracht te bieden. Elk van de sensoren bewaakt automatisch de rijomstandigheden en algoritmen bieden fijn afgestemde, rijdervriendelijke pedaalassistentie. Het systeem kan zelfs automatisch de ondersteuningsmodus op het juiste moment tijdens het rijden wijzigen. Er zijn vier hulpmodi (plus de modus waarbij de hulp is uitgeschakeld) die u kunt selecteren om aan de rijomstandigheden aan te passen, en u kunt de modus tijdens het rijden wijzigen. Elke modus biedt u een intelligente, natuurlijke krachtondersteuning met een lichtgewicht gevoel, voor een comfortabele en aangename rijervaring.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Batterij – Power Packs

Hoge capaciteit en veel power: met 400, 500 & 600Wh bieden de batterijen van Yamaha enorm veel vermogen met hoge energiedichtheid en een lange levensduur. De lichtgewicht batterijen zijn verkrijgbaar als intube frame- of bagagedrageraccu (afhankelijk van het model) en zijn bijzonder eenvoudig in gebruik. U kan ze bovendien gemakkelijk uit de fiets nemen. 

Lees verder →

 

Afbeelding
Lader - Charger

De lader van Yamaha is compact, veilig en eenvoudig handelbaar. De Yamaha batterijen zijn weer volledig bijgeladen tussen de 3,5 à 4u afhankelijk van het type. 

Lees verder →

Afbeelding
Display

Afhankelijk van het e-bike model, de karakteristieken en type motor kan Yamaha 3 type displays aanbieden.

Lees verder →