Yamaha PW-ST
Yamaha PWseries ST

De PWseries ST is voorzien van het Yamaha Quad Sensor System waardoor het systeem optimale ondersteuning biedt in alle omstandigheden. Daarnaast weegt hij ook nog eens 100 gram minder dan het vorige model. De aandrijfeenheid geeft bovendien ondersteuning over een breder gebied en bij hogere trapfrequenties.

De afstelling van de PWseries ST maakt hem tot een perfecte allrounder. Of je nu net begint met fietsen of je bent een doorgewinterde rijder, zowel onroad als offroad biedt de PWseries ST een prettige en fijne ondersteuning aan alle rijders.

MotorCentrale motor
Gewicht3.4 kg
Kracht250 W
Max. koppel70 Nm
Max. snelheid25 km/h
Ondersteuning (%)4 modi
-HIGH
-STD
-ECO
-+ECO

*Afhankelijk van de batterij conditie en andere omstandighedenAutomatische ondersteuningmodus voor allround sport en trail

Het is geen eenvoudige prestatie om tegelijkertijd te schakelen, de zadelhoogte aan te passen en de rijmodus te veranderen. De nieuwe Automatische Ondersteuningsmodus van de PWseries ST kiest de juiste hoeveelheid ondersteuning afhankelijk van de rijomstandigheden. Of je nu net weer opstapt om te gaan rijden, accelereert, remt, op een vlak stuk rijdt of een heuvel beklimt, je kunt het schakelen tussen de verschillende ondersteuningsstanden overlaten aan het systeem en je concentreren op remmen en schakelen.

Afbeelding

Natuurlijke en krachtige ondersteuning

Een krachtig rijgedrag is buitengewoon prettig op eMTB's, maar een gebrek aan controle zorgt ervoor dat je wheelies bergop maakt en het achterwiel constant doorslaat op zoek naar grip op losse ondergrond. De software van de Yamaha de PWseries ST zorgt voor beheersing van het beschikbare vermogen. Door het vermogen te combineren met stabiele controle, zorgt deze technologie ervoor der rijder met een gerust hart zelfs midden op een steile helling kan starten.

Afbeelding
Afbeelding
Batterij – Power Packs

Hoge capaciteit en veel power: met 400, 500 & 600Wh bieden de batterijen van Yamaha enorm veel vermogen met hoge energiedichtheid en een lange levensduur. De lichtgewicht batterijen zijn verkrijgbaar als intube frame- of bagagedrageraccu (afhankelijk van het model) en zijn bijzonder eenvoudig in gebruik. U kan ze bovendien gemakkelijk uit de fiets nemen. 

Lees verder →

 

Afbeelding
Lader - Charger

De lader van Yamaha is compact, veilig en eenvoudig handelbaar. De Yamaha batterijen zijn weer volledig bijgeladen tussen de 3,5 à 4u afhankelijk van het type. 

Lees verder →

Afbeelding
Display

Afhankelijk van het e-bike model, de karakteristieken en type motor kan Yamaha 3 type displays aanbieden.

Lees verder →