Afbeelding
Afspraak

Voor periodiek onderhoud of standaard herstellingen kan u een afspraak maken, bij voorkeur via telefoon. Indien mogelijk kunnen wij voor standaard onderhoud de afspraak zo inplannen dat u kan wachten of minstens dezelfde dag uw tweewieler kan terug hebben. 

Bel: 03 888 10 35

 

 

Afbeelding
Onderhoud & Herstelling

Bij ons kan u terecht voor al uw herstellingen of periodieke onderhouden. Dit voor fietsen, elektrische fietsen of scooters van alle bekende merken*. Onze werkplaats is uitgerust met het beste materiaal en onze herstellingen worden uitgevoerd met de beste wisselstukken. Bovendien volgen wij doorheen heel het jaar cursussen om ons de laatste nieuwigheden op de markt eigen te maken. Zowel voor fietsen, elektrische fietsen als de scooters.

*Voor scooters kunnen wij helaas geen merken herstellen die we zelf niet verdelen. Dit door een gebrek aan de juiste wisselstukken en onderdelen.

 

Afbeelding
Binnenbrengen van herstellingen

Onze werkplaats is bereikbaar via de achterzijde van onze winkel. De ingang van onze werkplaats is bereikbaar via de Albertstraat tussen nr. 11 en nr. 13 te Niel.

Als u een tweewieler brengt met de wagen probeer dan, indien mogelijk, in omliggende straten een parkeerplaats te vinden (ruimte aan onze werkplaats is beperkt). Als dat niet lukt mag u natuurlijk onze achteringang inrijden.

Adres & Openingsuren →

Afbeelding
Depannage

Indien u niet zelf met uw voertuig tot bij ons kan komen dan kan u gebruik maken van onze dienst om deze te komen ophalen. Contacteer ons via 03 888 10 35.