Afbeelding

Nieuwe generatie stapt mee in de familiezaak

17 juli 2020 - Geoffrey De Meester, zoon van zaakvoerders Rudy De Meester en Hilde Lodewijckx stapt nu echt voor 100% mee in de familiezaak. Na meer dan 10 jaar actief te zijn achter de schermen komt hij nu het team officieel full time versterken. Goed voor een totaal van 7 mensen die zich vol voor de klanten van De Meester eMobility Solutions inzetten. Nu en in de toekomst. 

Stel jezelf even voor!

Als enige zoon van Rudy en Hilde heb ik altijd zeer betrokken geweest bij de familiezaak. Reeds als baby zat ik in de wieg naast de fietsen en scooters. Een microbe voor de tweewieler die nooit is weggaan. Na mijn middelbare school koos ik voor marketing studies. Een interesse die ik in de praktijk heb omgezet door events, websites en reclame te organiseren en creëren voor onze onderneming. 

Waarom deze keuze nu?

Na bijna 10 jaar in het bedrijfsleven als verkoper en marketeer heeft de Corona situatie duidelijk gemaakt dat onze winkel het allerbelangrijkste voor mij is. Ik hoop met mijn ervaring in grotere firma's onze zaak vooruit te helpen. Onze wens is dan ook om elke dag en elk seizoensjaar beter te doen en de klant op een vooruitstrevende manier verder te helpen met de nieuwste producten en de beste service.

Daarnaast zit de fiets, e-bike en speed pedelec duidelijk in de lift en onze klanten verwachten dat de fietsbranche alsmaar professioneler wordt. Om het service niveau hoog te houden zijn mensen nodig die zin hebben om elke dag aan de slag te gaan. Het team dat er nu staat heeft duidelijk die 'goesting'. Goesting die ik ook heb en waarmee ik graag onze mensen kom ondersteunen.

Ervaring vs. jonge zin

Mijn ouders Rudy & Hilde zijn de zaak meer dan 35 jaar gestart. Mijn vader nam de bestaande winkel van Charel Claessens over en begon samen met mijn moeder een mooi verhaal. Samen maakte ze zowel mooie als zeer woelige tijden mee. Eén ding was echter altijd zeker: er werd gedurende al die jaren zeer hard gewerkt. Nu is het aan mij om dezelfde werklust aan de dag te leggen. De komende jaren blijven ze beide nog in de zaak. Zo kunnen we de perfecte tandem maken tussen ervaring en jonge ondernemers zin. Toch hoop ik hen wat meer rust te kunnen bieden. Dat hebben ze meer dan verdiend!

Wat met de toekomst?

Onze bedoeling is niet om ons concept na mijn intrede helemaal anders aan te pakken. De focus ligt op fietsen, e-bikes, speed pedelecs en e-scooter. We streven ernaar om de mensen nieuwe mobiliteitsoplossingen aan te bieden en met die filosofie gaan we de komende jaren verder. 

Mogelijk zullen we uitkijken naar een grotere locatie omdat we aanvoelen dat de huidige te klein wordt om onze klanten op een juiste manier te kunnen blijven ontvangen. Echter gaan we daar geen overhaaste beslissingen nemen. Alles op zijn tijd.