Afbeelding

Met oog op de toekomst wensen we ons service-niveau verder op te trekken. Onze klanten verdienen een optimale zorg zowel tijdens als na de verkoop. Om dat te verwezelijken zijn mensen nodig en daar investeren we dan ook graag in. Vanaf 1 februari verwelkomen we een nieuwe (extra) fietstechnieker in onze werkplaats. Philip zit al jaren in de fietsbranche en brengt dus een bak aan ervaring mee. Naast de techniek kan Philip ook een woordje uitleg geven bij de aankoop van een nieuwe fiets. Hij stelt zich graag even voor...

 

Even voorstellen...
Mijn naam is Philip. Ik zit sinds 2010 in de fietsenwereld. Fietsen herstellen en de techniek van fietsen boeide mij al enorm van kinds af aan. Na zelf vele fietsen te verslijten en vele reparaties thuis uit te voeren aan mijn eigen fietsen kreeg ik 10 jaar geleden de kans om dit full time te gaan doen. Tot op heden heb ik er nog geen seconde spijt van. De technologie gaat steeds vooruit en de ontwikkelingen staan niet stil. Daarom blijft de job ook zo boeiend.

Mijn huidige fiets is een Santos 2.9. Omdat ikzelf enorm op duurzaamheid ben gesteld heb ik mij 4 jaar geleden een Santos 2.9 Rohloff aangeschaft met riem. En die duurzaamheid en onderhoudsarme aspecten spreken me enorm aan. 

Het fascineert me mateloos hoeveel technologie er in de fietswereld rond gaat. Hier is een eindeloze mogelijkheid naar evolutie in te vinden. Een binnenbandje vervangen lijkt allemaal simpel en eenvoudig. Maar soms sta je versteld waar je de dag van vandaag allemaal rekening mee moet houden. De job opzich is elke dag ook weer anders, en dat vooral houdt het interessant.

Bij De Meester heb je een goed en uitgebalanceerd aanbod fietsen. Je kan hier met je kind- kleinkind komen voor een kinderfietsje, en zelf buiten stappen met een top off the range Riese & Muller Super Delight e-Rohloff met riem. Voor ieder is er wat wils, en als je niet weet wat je zoekt is er altijd iemand gepassioneerd om je verder te helpen.

Ik wil met het team een goed draaiende machine worden die iedereen kan verder helpen met een nieuwe fiets of herstellingen , verbeteringen aan hun huidige fiets.

 

Hopelijk tot snel!