R&M Charger3
R&M Charger3
R&M Charger3
R&M Charger3

Charger 3 / Charger 3 (mixte): de perfecte all-rounder

03-02-2020

Nu beschikbaar

Bekijk alle varianten online: Charger3

Riese und Müller komt in 2020 met een update van de Charger. Net als de Supercharger2 is de Charger3 een zeer belangrijk model voor het merk. Ook deze elektrische fiets is al jaren een ontzettend succes vooral door zijn onderhoudsarme versies en zijn uitstekend comfort. Met deze vernieuwde versie wordt de lat nog hoger gelegd. Een volledig nieuw frame zorgt voor nog beter ergonomie en biedt huizing aan de vernieuwde compactere Bosch motoren. Zoals voorheen maakt de Charger het onderscheidt met de Supercharger dooréénBosch PowerTube accu500Wh in het frame in te werken. De Supercharger heeft standaard twee van deze accu's in het frame.

Ook voor de nieuwe modellen zijn er verschillende varianten beschikbaar. Zo is er een versie metderailleur,EnvioloofRohloffschakelsysteem. Respectievelijk in detouring, vario en rohloffversie. De laatste 2 versies komen metriemaandrijving. Alle uitvoeringen komen zowel in25km/h versiemet een nieuwe generatie Bosch Performance CXmotor ofHS - Speedvariant met de nieuwe generatie Bosch Performance Speedmotor. Deze speed-variant belooft meer koppel in de hogere snelheden dan zijn voorganger. Lees meer over de Bosch 2020 line-up via:Bosch 2020

De Charger3 komt in standaard (normale banden) of inGT-uitvoeringmet Fat Tyre brede comfort banden. De GX-variant met mountainbike banden en breder stuur is uit het gamma maar dit kan voor 2020 als optie worden aangevinkt indien gewenst. Bijkomend krijg je dan een 140mm travel voorvork, Ergon bar-ends, dropper post en nog veel meer.

Ook in 2020 zal deCharger2, wat de variant is uit 2019, wegens succes in het gamma blijven. Deze zal de Gen. 1Bosch Performance CX behouden omdat deze nog steeds erg performant, betrouwbaar en krachtig wordt beschouwd. Een optie om te overwegen omdat deze interessanter geprijsd zal zijn. Deze Charger2 line-up krijgt de toevoeging van een 'silent' motor, met riemaandrijving, die de vernieuwdeBosch Performance Cruise zal krijgen omdat deze minder geluid maakt dan zijn voorganger. Vandaar de benaming 'silent'.

Deze modellen komen zowel in heren- als damesuitvoering.

Andere opties zijn: deBosch Kiox display, Bosch SmartphoneHub, RX chip, voordrager, etc.