Autosalon 2020

Autosalon 2020

11-01-2020 - Het Autosalon 2020 staat vol in het teken van nieuwe mobiliteit. Wij gingen kijken wat onze elektrische scooter merken zoals Niu, Super Soco & Lifan maar ook de brandstof scooter merken Vespa & Yamaha nieuw in petto hadden.

Super Soco CPx
Super Soco TSx

Super Soco

Super Soco 2020 introducties: Super Soco komt in 2020 met zijn nieuwe CPx elektrische scooter. Een 4000W sterke e-scooter die snelheden aan zal kunnen tot 90km/h. Bovendien uit te breiden met een extra accu pakket. Alle details over deze scooter vindt je hier.

Verder nieuw bij Super Soco is de TSx. Een evolutie van de TS met grotere accu en krachtigere motor. Daarnaast ook uitgerust met het veilige CBS remsysteem en bredere banden voor meer stabiliteit. Alle info vindt je hier.

Ondek het assortiment →


 

Lifan E3 scooter

Lifan

Geen technologische vernieuwingen maar wel enkele mooi nieuwe kleuren zoals een two-tone bordeaux-grijs. Een zeer interessante elektrische scooter aan een aantrekkelijke prijs van slechts 1999€ of 2199€

Ontdek het assortiment  →


 

Niu MQi 2020
Niu RQi 2020

Niu

Niu zal in 2020 met nieuwe scooters op de markt komen alleen is het nog even wachten welke modellen tot in België zullen komen. De RQi (e-moto) en TQI (zelf balaceerende driewieler) lijken nog concepten maar zetten wel de visie van het merk uit. Zeker de RQi lijkt erg interessant ook voor onze markt. Belangrijk zal in elk geval de MQi+ (compact) en de NQi blijven. Toch de basis van dit gamma waaruit ook modellen als de 70km/h NQi-Pro, N-GT zijn ontstaan. Beide uitgerust met standaard 2 accu's goed voor 4200Wh aan batterij capaciteit. Mogelijk komen deze scooters ook met grotere 14inch wielen in 2020.

Ontdek het assortiment  →


 

Vespa Sixties 2020

Vespa 

Geen nieuwe technologiën maar wel nieuwe kleuren. De Sixties Racing kleuren in (British) racing green met gele striping en wit met rode striping voor de Vespa GTS en Sprint. De (RED) Vespa Primavera 125 is ook dit jaar terug al speciale kleurstelling. Allen soon online! Hou het in de gaten via onderstaande link:

Ontdek het assortiment  →


 

Yamaha 2020

Yamaha 

Geen nieuwigheden. Alle modellen op onze site:

Ontdek het assortiment  →


 

Sym 2020

Sym 

Sym was dit jaar niet aanwezig op het Autosalon in Brussel. In het najaar 2019 werden wel de Sym HD300 motorscooter en Sym NH-T en NH-X 125 schakelmodellen geintroduceerd. Voor 2020 zal het merk uitpakken met de nieuwe MaxSym TL. 

Surf naar de nieuwe sym website: link
Wij updaten onze site zo snel mogelijk met alle detail info.

Ontdek het assortiment  →