Bosch eBike COBI

Het COBI.Bike-systeem

Het weerbestendige COBI.Bike-systeem maakt van uw Bosch eBike een volledig verbonden smartbike en creëert zo een heel nieuwe rijervaring. Perfect geplaatst en stevig vastgehouden – op een overzichtelijk stuur, dat een veelheid aan mogelijkheden biedt! Als 100% dochteronderneming van Robert Bosch GmbH staat COBI.Bike voor de bewezen Bosch-service en -kwaliteitsclaim. Het COBI.Bike-systeem werkt optimaal samen met de onderdelen van de Bosch eBike, zodat de garantieregelingen voor de Bosch eBike-onderdelen bij het gebruik in combinatie met de producten van COBI.Bike van kracht blijven en ook toekomstige Bosch eBike-onderdelen gegarandeerd met COBI.Bike kunnen worden gecombineerd. Het COBI.Bike-systeem krijgt regelmatig software-updates en is bovendien gereed voor upgrades, dus steeds compatibel met nieuwe smartphones.

Maak uw fiets smart

Verbind uw eBike of fiets met uw digitale leven. Van muziek streamen tot navigatie en van fitnesstracking tot telefoneren met Bluetooth-hoofdtelefoons.

Uitbreidbare fietsapp

Het systeem kan in enkele stappen worden verbonden met Bluetooth-sensoren en andere apps. Het COBI.Bike-systeem toont vervolgens in real time gegevens zoals trapfrequentie, snelheid en hartslag.

Diefstalbeveiliging

Het COBI.Bike-systeem biedt meer veiligheid voor u en waakt over uw fiets wanneer u weg bent.


 

Bosch eBike COBI

Zeer eenvoudig

Het COBI.Bike-systeem voor eBikes met Bosch-aandrijving is heel eenvoudig te installeren. Het wordt in plaats van het originele display (Intuvia of Nyon) op de centrale Bosch-boordcomputervoet geschoven. Er is geen sprake van een omslachtige ombouw, zodat het oorspronkelijke display altijd weer kan worden gebruikt. De aanwezige Bosch-bedieningseenheid wordt gebruikt voor het bedienen van de functies en van de motor.

Bosch eBike COBI

Connectiviteit

Het COBI.Bike-systeem rust jouw eBike uit met slimme hulpfuncties en biedt op die manier een heel nieuwe, verbonden rijbelevenis. Het systeem kan in enkele stappen worden verbonden met Bluetooth-sensoren en andere apps. Dankzij zijn connectiviteit toont het COBI.Bike-systeem vervolgens in real time gegevens zoals trapfrequentie, snelheid en hartslag. Het COBI.Bike-systeem krijgt via de verbinding met de smartphone-app regelmatig software-updates. Ze ben je altijd perfect verbonden.

Bosch eBike COBI app

De perfecte samensmelting van smartphone en fiets

COBI.Bike verbindt je smartphone met je fiets en met alles wat belangrijk is. Je bedient de apps veilig en intuïtief met je duim vanaf het stuur – van navigatie of fitnesstracking, via muziek streamen tot bellen met Bluetooth-hoofdtelefoons. Motorgegevens en actieradius worden in real time vastgelegd. Het resultaat: meer veiligheid, meer comfort en meer rijplezier op alle soorten wegen – een geheel nieuwe dimensie van fietsmobiliteit.


 

Eén systeem, veel voordelen

Automatisch verlichtingssysteem

Beter zien en gezien worden. Met de sensorgestuurde AmbiSense-voor- en -achterverlichting (ook met de duimcontroller te bedienen). Het voorlicht heeft dagrijverlichting, dimlicht en grootlicht.

Bedieningseenheid op het stuur

Bij eBikes dient de originele stuurbedieningseenheid voor de bediening van het COBI.Bike-systeem.

Betrouwbare stroomvoorziening

De stroomvoorziening voor uw smartphone en voor de krachtige verlichting is bij eBikes rechtstreeks afkomstig van de eBike-accu.

Plug-and-play voor eBikes

Neem eenvoudig het Bosch-display eraf en zet het COBI.Bike-systeem erop. Vervolgens kunt u met het COBI.Bike-systeem ook de motor van uw Bosch eBike bedienen.

Eén systeem, veel voordelen

Afbeelding

Slimmer eBiken 

Met de COBI.Bike-app kan de SmartphoneHub via Bluetooth met de smartphone verbonden worden. Met de app beschik je over een modern, volledig geïntegreerd controlecentrum - met realtime gegevens over je conditie, routeplanning, opnamemogelijkheden en spraakfunctie. Motorgegevens en actieradius worden eveneens in real time weergegeven. Zo ben je verbonden met de digitale wereld. <p
Download de app:

 

Apple App Store →
Google Play Store →

bron: bosch-ebike.com - alle rechten horen toe aan © Robert Bosch GmbH